Chartered Accountant

Tax consultant

Paul BOLLEN

CER Head of Administration |  CER AISBL


  Mevrouw Dugardin en haar accountants- en fiscaliteitsbureau IHeb werden ons in 2013 aanbevolen. Het bleek dat we de juiste keuze hebben gemaakt.
De professionaliteit en expertise van mevrouw Dugardin en haar team zijn onbetwistbaar 

Docteur JB BURION

Medical Director |  Brumammo ASBL


  Samah Dugardin verzogt al versschillende jaren de boekhouding van de vzw Brumammo.

Sindsdien neemt zij de omkadering en controle van de boekhouding en rekeningen op zich. Elk jaar presenteert ze de resultaten aan de Raad van bestuur. 


Ze is professioneel en toegewijd. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen. 

Paul VAN DIEVOET

Accountant  |  Belastingconultent IEC


  Ik ontmoette mevrouw DUGARDIN voor het eerst toen ik voorzitter was van de Chambre Belge des Comptables (Belgische kamer van boekhouders). 

Ij wilde graag vrijstellingen vanwege haar professionele ervaring bij andere opleidingscentra. Na een overleg gingen we akkoord dat ze de opleidingsonderdelen van de eerste twee jaar in één jaar zou volgen en alle examens zou afleggen. Ze slaagde met glans in haar opzet. Ook daarna had ik de kans om met Samah samen te werken. Ik was altijd aangenaam verrast door de kwaliteit van haar advies, dat blijk gaf van haar professionele kennis, haar achtergrondkennis en haar aangeboren pragmatische aanpak. Ze is voor dit werk in de wieg gelegd. 

Michel FRENAY

Zaakvoerder |  Chroma BVBA

.
  Sinds enkele jaren vertrouw ik de volledige boekhouding van mijn bedrijf toe aan i‑HEB, vertegenwoordigd door Samah Dugardin.

Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad: de toewijding, het deskundig advies en de snelle dienstverlening van mevrouw Dugardin hebben me nog nooit in de steek gelaten. Ik kwam nog nooit voor nare verrassingen te staan met de fiscus of BTW...

Daarnaast heb ik i-HEB ook aanbevolen aan enkele klanten die problemen hadden met hun boekhouder. Ze hebben me daar allemaal voor bedankt, want ook voor hen i-HEB was een wereld van verschil.

Ik beveel iedereen met veel plezier de diensten van Samah Dugardin aan,
een professionele medewerkster die naar u luistert en een oplossing vindt voor elk probleem
 

Laurence REICHELT

Oprichter en zaakvoerder  |  Quite Different SPRL

.
  Een onderneming uit de grond stampen is makkelijker gezegd dan gedaan. In het begin stelden we onszelf de ene vraag na de andere: hoe beginnen we hier het beste aan ? 

Hoe gaan we te werk om niet te veel risico's te nemen en ons gezin te beschermen? Is de rechtsvorm bvba voor ons de beste keuze? Welke administratieve verplichtingen moeten we in orde brengen ?

Sinds ons professioneel project in 2012 werd opgericht, heeft het team van i-HEB Management ons altijd ondersteund, gerustgesteld en ons geholpen om op de juiste manier te reageren. We stelden vooral de luisterbereidheid en het advies van i‑HEB Management op prijs bij het opstarten van onze bvba. 

We hebben er nog altijd het volste vertrouwen in dat onze boekhouding bij i-HEB Management in goede handen is.